36 recept med Pannstekt, halstrad vitfisk
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Klassisk pannfisk
Dett är enkelt och går fort att laga allt i samma panna. Dessutom blir det gott...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
182 Kcal / 100g
562 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Stekt abborre
Med lite tur drar man upp en par abborrar och hittar kantareller i skogen. Har ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
113 Kcal / 100g
455 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Axels ostpanerade abborrfavorit
Axel 12 år gillar inte fisk, utom... Självfångad fisk är alltid godast. Barn ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
140 Kcal / 100g
598 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Skärvassaabborre i gräddsås
Skärvassa = norra Nämndö, Stockholms skärgård.
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
129 Kcal / 100g
498 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Stekt salt sill med löksås
Stekt sill är klassisk svensk husmanskost. Om filéerna inte är urvattnade ska...
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
155 Kcal / 100g
883 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Smörstekt gös med ansjovis, ägg och brynt smör
Tid: 40 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
215 Kcal / 100g
655 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Grönpanerad gös
Panering som äts: Ingrediensmängderna avser det som äts. Detta för att få rät...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
189 Kcal / 100g
826 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Rödpanerad gös
Mängd sås är 1,5 dl per portion, vilket är väl tilltaget. Av total kalorimängd ...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
245 Kcal / 100g
1465 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Gösbiff med lökkompott
Stektider varierar beroende på fiskens tjocklek. Generell regel är att det glan...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
95 Kcal / 100g
456 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Torskrygg med skirat smör och potatis- och pepparrotsmos
Smakklassningen är på gränsen till kryddig. Med lite mer eller starkare pepparr...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
128 Kcal / 100g
594 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)