302 recept med Fisk
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Kokt hel lax, laxöring och röding på klassiskt vis, varm eller kall
Man kan använda urbenad laxsida med skinn vilket blir enkla...
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock:
187 Kcal / 100g
647 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Sotare i panna, klassisk husmanskost
Förr i tiden hände det att man anrättade strömmingen direkt på spisen utan at...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
145 Kcal / 100g
562 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Saltbakad lutfisk med kalvsky smaksatt med äpple och kryddpeppar, gurksalsa och selleripuré
Formellt innebär "baka" att tillaga i het värme utan matfett (läs...
Tid: 1 tim (+ 3 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Team Milko
65 Kcal / 100g
367 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Abborre i folie
Foliepaketet kan med fördel även läggas på utegrillen.
Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
121 Kcal / 100g
431 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Snabbgravad lax
Rå fisk, i synnerhet insjöfisk, kan innehålla parasiter. Förekommer dock sällsy...
Tid: 10 min (+ 2 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
172 Kcal / 100g
339 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Axels ostpanerade abborrfavorit
Axel 12 år gillar inte fisk, utom... Självfångad fisk är alltid godast. Barn ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
140 Kcal / 100g
598 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Laxspett med grönkålscappuccino och muskotgnocchi
Det finns färdig potatisgnocchi att köpa. Cappuccino är mer känt som kaffe. B...
Tid: 1 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
106 Kcal / 100g
453 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Fisknuggets, friterad panerad fisk
Panering som äts: All panering som behövs för att panera äts inte. För att få...
Tid: 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
292 Kcal / 100g
174 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Annes i ättika inkokta sommarlax
Att koka fisk i ättikslag är klassisk svensk sommarmat.Inkokt innebär att något...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
201 Kcal / 100g
452 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ugnsbakad gös med primörer och örtsmör
Gös är en "grön" fisk, dvs inte utrotningshotad.
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
109 Kcal / 100g
418 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)