31 recept med Fiskförrätter
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Flatål med äggula och gräslök (förrätt)
Flatål är ål som är utplattad (ryggrad/ben har avlägsnats och ålen har vikts ut...
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
342 Kcal / 100g
208 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Tonfiskmousse (förrätt)
Tid: 15 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
183 Kcal / 100g
230 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Laxrosor med avokadokräm (förrätt)
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
177 Kcal / 100g
188 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ljummen lax med forellrom (förrätt)
Det kan vara effektfullt att anrätta laxen vid bordet. Den färska laxen skiftar...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
256 Kcal / 100g
394 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Torchon ”Skog, äng och sjö” (förrätt)
Dryckesrekommendation: Hallands Fläder. Sötman och blommigheten i Hallands Fläd...
Tid: 20 min (+ 12 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
163 Kcal / 100g
238 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Snabbgravad sik
Fisk kan innehålla parasiter, i synnerhet insjöfisk. Dessa dödas om fisken ...
Tid: 15 min (+ 2 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kenneth Nars
122 Kcal / 100g
144 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Mickes ljumma eller varma stiltonlax (förrätt)
Önskas rätten varm: Sätt ugnen på 200°C. Sätt in fisken i ugnen i 5 minuter, ...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Rent-a-Chef
231 Kcal / 100g
272 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Annes böcklingmousse (förrätt)
Tid: 30 min (+ 5 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
175 Kcal / 100g
131 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sashimi - rå fiskrätt (förrätt)
Sashimi, som på japanska betyder råa fiskfiléer, är den vanligaste entrérätte...
Tid: 6 min , Svarighet: Lätt, Kock:
74 Kcal / 100g
75 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Klassisk inkokt lax med farmor Almas gurka och dillfraiche (förrätt)
Självklart går det bra att använda dillblad till laxlagen, men som den mäster...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Fredrik Eriksson *
152 Kcal / 100g
206 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)