80 recept med Potatis till maten
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Olivpotatis med selleri
Detta är ett alternativ till att använda överbliven kokt potatis.Vattenförlus...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
152 Kcal / 100g
315 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Färsk potatissallad med jordgubbar
Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Kock:
81 Kcal / 100g
221 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Bakad hasselbackspotatis (Pommes-de-terre Suédoise)
Potatisen är klassisk och receptet kommer från Restaurang Hasselbacken på Dju...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
148 Kcal / 100g
378 Kcal / portion
GBR (GI) 31 / portion
-
Bakad sötpotatisblandning
Passar till allehanda mat, främst kötträtter. Sötpotatisen är klar när den är...
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
132 Kcal / 100g
452 Kcal / portion
GBR (GI) 17 / portion
-
Skånsk potatis (råstuvad potatis)
Skånsk potatis är klassiskt tillbehör till Kalmarlåda, bräckt skinka och korv...
Tid: 35 min , Svarighet: Medel, Kock:
106 Kcal / 100g
125976 Kcal / portion
GBR (GI) 15083 / portion
-
Pumpamos
Moset passar till all slags kött.
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
99 Kcal / 100g
184 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Bubble & squeak, potatismos med grönt
Bubble and squeak är döpt efter det ljud som uppstår när den tillagas. Den kan ...
Tid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
94 Kcal / 100g
273 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Italienskt mos (tillbehör)
Detta är andrapriset i "Gör mos av en knöl" 2006, en tävling bland ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Barnens Bästa
113 Kcal / 100g
306 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Potatismos med skal och vitlök
Potatismos blir bäst med vinterpotatis, det vill säga inte på färskpotatis ...
Tid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
111 Kcal / 100g
260 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Potatismos med bacon
Näringsberäkning: Bacon som steks tappar mycket fett och vatten vid steknin...
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock:
134 Kcal / 100g
352 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion