32 recept med Inälvor

  • Fågelpaté

    Fågelpaté

    Patén kan med fördel lagas dagen innan den ska ätas, den blir då krämigare, saf...

    Tid: 1 tim 5 min , Svarighet: Medel, Kock:

    193 Kcal / 100g

    207 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Kalvbräss pesto

    Kalvbräss pesto

    Bräss är en körtel, ett organ för immunförsvaret, som finns hos unga ryggrads...

    Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:

    167 Kcal / 100g

    673 Kcal / portion

    GBR (GI) 14 / portion

  • Dansk leverpastej med cumberlandsås

    Dansk leverpastej med cumberlandsås

    Tid: 1 tim 55 min (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    278 Kcal / 100g

    254 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Leverpaté med cumberlandsås

    Leverpaté med cumberlandsås

    Tid: 2 tim (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    252 Kcal / 100g

    313 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Pankopanerade lammtestiklar

    Pankopanerade lammtestiklar

    Skivorna kan med fördel även doppas i frityrsmet och friteras. Läs mer &g...

    Svarighet: Medel, Kock:

    168 Kcal / 100g

    417 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Tunga i mandelsås

    Tunga i mandelsås

    Menyse har använt färsk tunga i detta recept. Rimmad (saltad) tunga går också b...

    Tid: 2 tim 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    162 Kcal / 100g

    555 Kcal / portion

    GBR (GI) 16 / portion

  • Hökarepanna i smördegspaket

    Hökarepanna i smördegspaket

    Detta recept är en variant av klassisk engelsk Steak and kidney pie (se dito ...

    Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    158 Kcal / 100g

    579 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Kycklingleversauté

    Kycklingleversauté

    Starkvinet kan utelämnas. Om burksvamp, utnyttja spadet. Sautén passar även bra...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    129 Kcal / 100g

    722 Kcal / portion

    GBR (GI) 18 / portion

  • Lever Petterchelli med paprika och svamp

    Lever Petterchelli med paprika och svamp

    Lever serveras "ā la minute" dvs snabbt lagat och genast serverad. ...

    Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    84 Kcal / 100g

    440 Kcal / portion

    GBR (GI) 12 / portion

  • Levergryta med fläsk

    Levergryta med fläsk

    Lever får den inte stekas för hårt för då blir konsistensen torr och gummia...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    121 Kcal / 100g

    491 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem