29 recept med Vetebröd, vetebullar
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Vetelängd, kanellängd grundrecept
Degen kan formas på olika sätt genom att klippa rullad deg som i detta recept...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
319 Kcal / 100g
244 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Kanelkrans
I stället för att klippa degen kan den snittas med vass kniv eller rullas i...
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
335 Kcal / 100g
206 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Stjärnkrans med eller utan saffran
Saffran i degen kan utelämnas eller bytas ut mot grovmald kardemumma och i ...
Tid: 1 tim (+ 1 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
348 Kcal / 100g
278 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Butterkaka, systerkaka, sammanjästa vetebullar i form
Butterkaka är en variant av vetekrans bestående av 8 eller fler bullar som ...
Svarighet: Medel, Kock: Arla
322 Kcal / 100g
2846 Kcal / portion
GBR (GI) 119 / portion
-
Vetebullar, kanelbullar (knutar)
Vetebullar formas på olika sätt till. Man talar mest om snäckor eller knutar,...
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
343 Kcal / 100g
275 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Kanelbullar bakad med fördeg (snäckor)
Tips äppelsnäckor: Blanda 2 matskedar äppelmos i fyllningen.Fördeg, även ka...
Svarighet: Medel, Kock: Kungsörnen
388 Kcal / 100g
223 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Så formas vetebullar till snäckor och knutar
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
0 Kcal / 100g
0 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Så bakas veteknutar och vetekringlor
Vetedeg kan formas till knutar och kringlor på olika sätt. Här tre variante...
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
300 Kcal / 100g
131 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Kardemummabullar med vanilj
Blommig smak accentueras av rapsoljan. Med vanilj och kardemumma i orkestern ...
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
401 Kcal / 100g
227 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Kanelbullar med mandelmassa (snäckor)
Vetebullar formas på olika sätt till. Man talar mest om snäckor eller knutar,...
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
341 Kcal / 100g
234 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
Bullar, finbröd, kakor ¤
- Vetebröd, vetebullar
- Saffransbröd
- Semlor
- Mjuka sockerkakor
- Muffins, cupcakes
- Kladdkaka, brownies
- Rulltårtor
- Kavlade småkakor
- Pepparkakor
- Skurna småkakor
- Rullade, runda småkakor
- Spritsade kakor, kakkringlor
- Klickkakor, flarn
- Formkakor
- Friterade kakor, bakverk
- Rån, kex, skorpor
- Smörkräm till bakverk