13 recept med Senapssåser
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Skarpsås
Såsen är klassisk till inkokt lax (laxaladåb) tillsammans med färsk dillpot...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
496 Kcal / 100g
615 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sauce Nénette, krämig stekskysås med senap
Denna franska sås är klassisk till grytstekta (bräserade) fläskkotletter, C...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
447 Kcal / 100g
456 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Klassisk hovmästarsås (gravlaxsås, krabbsås, skaldjurssås)
Kärt barn har många namn. Detta är en mycket användbar sås, främst till fisk ...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
624 Kcal / 100g
664 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Skånsk senap med senapsfrön
Skånsk senap innehåller alltid brun senap. Färskt är den smakstarkare än om d...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
297 Kcal / 100g
307 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Indisk senapssås
Som ingrediens på filmen förekommer asafoetilda (sv. dyvelsträck) även kall...
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
461 Kcal / 100g
528 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Apelsinsenap med kaffe
Tid: 10 min (+ 12 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
176 Kcal / 100g
164 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Chili- och honungssenap
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
286 Kcal / 100g
548 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Senap av pulver
Senap kan varieras med olika mängd av ättika, vin, vinäger, matolja, peppar, ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
271 Kcal / 100g
277 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Senapssås med blommig smak till sillen
Denna senapssås passar utmärkt till fisk och skaldjur, framför allt till lax ...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
415 Kcal / 100g
541 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Nötig senapssås till revbensspjäll
Den här såsen passar perfekt till nystekta varma revbensspjäll. Tänk knaprigt n...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
242 Kcal / 100g
288 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
- Vita såser, bechamelsåser
- Ljusa såser, veloutesåser
- Mörka såser, skysåser
- Smörsåser ¤
- Hollandaisesåser
- Oljesås, majonnässåser
- Senapssåser
- Salladssås, dressing, pesto
- Tomatsåser, chilisåser
- Grillsåser, marinader
- Asiatiska såser
- Skum sås, vita krämer ¤
- Röror till mat och smörgås ¤
- (Efterrättssås >)