21 recept med Vita såser, bechamelsåser
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Hjemmelaget sandefjordsmør, hemlagad sandefjordssås till fisk
Sandefjord är namn på stad och kommun i Sydnorge. Orten är känt för att det...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
519 Kcal / 100g
317 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enkel basilikasås
Servera den varm till kyckling-, fisk- eller skaldjursrätter. Lägg inte i basil...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
227 Kcal / 100g
223 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sauce crémeuse au beurre et au citron, krämig citronsås
Vi klassar denna sås som en vit gräddsås tillhörande vita såser, trots att de...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
360 Kcal / 100g
374 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sauce Nantura, fransk krämig skaldjurssås
Detta är ett förenklat recept där hummersoppa används. I Aguste Escoffiers ...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
155 Kcal / 100g
159 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Wasabigräddsås till grillat
Såsen passar speciellt bra till grillad mat. Wasabi äts finriven eller som pa...
Tid: 7 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
390 Kcal / 100g
369 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enkel gräddsås med chilismak
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
399 Kcal / 100g
401 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enkel kall romsås
Kall romsås passar utmärkt till fiskrätter, bakad potatis och som dipsås.
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
214 Kcal / 100g
266 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enkel syrlig currysås
Passar exempelvis till kyckling.
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
229 Kcal / 100g
238 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enkel rosépepparsås
Tillsätt gärna madeira som smaksättare. Tillsätts i så fall under punkt 3, va...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
373 Kcal / 100g
448 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enkel vit örtsås
Detta är en fräsch kall örtsås med syrlig smak. Passar väl till stekt och ink...
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
301 Kcal / 100g
332 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
- Vita såser, bechamelsåser
- Ljusa såser, veloutesåser
- Mörka såser, skysåser
- Smörsåser ¤
- Hollandaisesåser
- Oljesås, majonnässåser
- Senapssåser
- Salladssås, dressing, pesto
- Tomatsåser, chilisåser
- Grillsåser, marinader
- Asiatiska såser
- Skum sås, vita krämer ¤
- Röror till mat och smörgås ¤
- (Efterrättssås >)