26 recept med Grönsakssallader ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Fransk friséesallad
Gula blad har mildare smak än gröna. Sallatens beska mildras av att lätt stekas...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
272 Kcal / 100g
130 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Glasörtssallad
Glasört växer på öppna ler- och slamområden i anslutning till havet. Hemmahöra...
Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
181 Kcal / 100g
67 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Mesclun, provensalsk primörsallad
Mesclun kan vara en salladsblandningar av allehanda sallatssorter, men klassi...
Tid: 20 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
170 Kcal / 100g
203 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Råmarinerad grön sparris till maten
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock:
76 Kcal / 100g
162 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Tomat- och avokadosallad
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
74 Kcal / 100g
69 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Örtsallad
En sallad som passar bra till skaldjur. Citron går bra att bytas ut mot vitvins...
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
126 Kcal / 100g
43 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enkel tomatsallad
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
21 Kcal / 100g
48 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Krispig thaisallad med söt sesamdressing
Byt gärna ut basilikan mot thaibasilika om möjligt.
Tid: 12 min , Svarighet: Lätt, Kock:
81 Kcal / 100g
100 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Svensk caesarsallad till maten
Detta är en falsk variant av originalet Caesarsallad. Som så ofta snyltar man...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
306 Kcal / 100g
237 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Sallad med feta och pinjenötter
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
174 Kcal / 100g
296 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)