159 recept med Smårätter
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Gurkostmousse (plockmat)
Tid: 1 tim 15 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
108 Kcal / 100g
58 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Bouchée ā la Reine, drottningens vol-au-vent
Serveras bakverket med kniv och gaffel är det en fördel om botten på vol-au-v...
Tid: 1 tim (+ 45 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
180 Kcal / 100g
733 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Gratinerade mögelostmusslor (plockmat)
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock:
183 Kcal / 100g
155 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kikärtsdipp med wasabichips
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
187 Kcal / 100g
212 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Lobster Newburg, hummerfylld vol-au-vent
Rätten tillkom 1876 då sjökaptenen Ben Wenberg presenterade receptet för ägar...
Tid: 30 min (+ 45 min) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
305 Kcal / 100g
900 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Enkel räk- och forellromsröra med chili (dipp)
Passar till stek fisk och som dippsås.
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
121 Kcal / 100g
118 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Liten sallad på sked (plockmat)
Markus Aujalay utnämndes till Årets Kock i Sverige år 2004. Han har tagit fram ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
152 Kcal / 100g
74 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Jalapeņo fritada (tapas)
Tid: 5 min (+ 15 min) , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
51 Kcal / 100g
23 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Charketuriplatta (plockmat)
En normalportion huvudrätt väger ungefär 500 gram. På en buffé bör man räkna me...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
182 Kcal / 100g
186 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Aptitretare serverat på sked (plockmat)
En liten klick gräddfil eller crčme fraiche passar också bra som garnering.
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
28 Kcal / 100g
9 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion