18 recept med Salsasallader ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Papayasalsa med koriander och chili till ostron
Ostron är ju ett känt afrodisiakum, papaya sägs även det ha en uppiggande effek...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
35 Kcal / 100g
11 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rabarber-och stjärnaniskompott till mat
Passar bl.a. till kött.
Tid: 1 tim , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
24 Kcal / 100g
64 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Het tomatchilisås (utan socker)
Såsen passar till exempel till oxkötts-, fläskkötts- och köttfärsrätter. Pass...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
44 Kcal / 100g
42 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Tomatsalsa
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
139 Kcal / 100g
125 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Hallonsalsa med hasselnötter
Ett pikant sötsyrligt tillbehör till främst kötträtter. Tillsammans med lite sa...
Tid: 5 min , Svarighet: Medel, Kock:
149 Kcal / 100g
110 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Klassisk svensk mimosasallad
Mimosasallad har fått sitt namn från mimosaväxtens gula blommor. Maträtten ...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
254 Kcal / 100g
438 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Ananas- och chilisalsa
Istället för Chipolate paste kan du ta chiliflingor. Gillar du inte koriander t...
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
123 Kcal / 100g
89 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Tomatsalsa
Var försiktig med koriander, den har speciell och kraftfull smak som inte alla ...
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
32 Kcal / 100g
77 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Avokadosalsa
Avokadon bör inte vara för lösa, overmogna för då blir salsan geggig. Skall a...
Svarighet: Lätt, Kock:
100 Kcal / 100g
664 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Pumpasalsa
Rödlök kan bytas ut mot annan lök, t.ex. purjolök. Chilifrukten kan bytas ut mo...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
39 Kcal / 100g
76 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)