26 recept med Köttförrätter
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Foie Gras Poêlé - stekt gås- eller anklever
Alternativ tillagningsmetod:1. Skär i 1 cm tjocka skivor.2. Mjöla in skivorna. ...
Svarighet: Avancerat, Kock: Cellier du Périgord
194 Kcal / 100g
90 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Foie Gras Torchon - lättkokt gåslever eller anklever i handduk på franskt vis
Smaksätting av kokvattnet kan t.ex. vara ett lagerblad, lite schalottenlök och ...
Svarighet: Avancerat, Kock: Cellier du Périgord
190 Kcal / 100g
907 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kalvcarpaccio med fraiche löjrom (förrätt)
Ett antal avgångselever i Täby restaurangskola har tillagat recept till Kocks...
Tid: 15 min (+ 8 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
136 Kcal / 100g
221 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Klassisk harpastej, harpaté
Receptet passar att tillredas av all slags vilt. Blanda gärna kött från ol...
Svarighet: Medel, Kock:
244 Kcal / 100g
1073 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sesamcarpaccio (förrätt)
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
211 Kcal / 100g
250 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Carpaccio
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
216 Kcal / 100g
161 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rökt andbröst på salladsbädd
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
129 Kcal / 100g
89 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Carpaccio variazione - tre sorters oxfilé (förrätt)
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
119 Kcal / 100g
124 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Oxfilécarpaccio med syltade kantareller och prästost
Carpaccio är italiensk klassiker bestående av tunt skivad rå oxfilé med...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
177 Kcal / 100g
444 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Bresaolastrutar (förrätt)
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
203 Kcal / 100g
161 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)