8 recept med Stekt ristillbehör

  • Risottoris grundrecept

    Risottoris grundrecept

    Risotto är en maträtt med allehanda inblandning, till exempel grovriven svamp...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    115 Kcal / 100g

    302 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Pilaffris grundrecept

    Pilaffris grundrecept

     Pilaff (turk. pilav, persiska = polow) är en klassisk orientalisk risrä...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    95 Kcal / 100g

    297 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Saffransrisotto (tillbehör)

    Saffransrisotto (tillbehör)

    Passar väl till stekt kött och fisk. För att risotton skall få den "rätt...

    Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:

    137 Kcal / 100g

    327 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Saffransrisotto med kräftstjärtar (tillbehör)

    Saffransrisotto med kräftstjärtar (tillbehör)

    Fungerar som tillbehör till mat, eller som lättare måltid. För att risotton s...

    Tid: 35 min , Svarighet: Medel, Kock:

    158 Kcal / 100g

    471 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Grapefruktsrisotto (tillbehör)

    Grapefruktsrisotto (tillbehör)

    För att risotton skall få den "rätta" krämigheten används medelko...

    Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:

    118 Kcal / 100g

    491 Kcal / portion

    GBR (GI) 16 / portion

  • Nässelrisotto (tillbehör)

    Nässelrisotto (tillbehör)

    Späda vårskott av brännnässla och etternässla kan ätas råa, eller användas i ...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    150 Kcal / 100g

    349 Kcal / portion

    GBR (GI) 11 / portion

  • Paprikarisotto (tillbehör)

    Paprikarisotto (tillbehör)

    Passar till de allehanda maträtter. För att risotton skall få den "rätta...

    Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    115 Kcal / 100g

    269 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Risibisi, ris med ärter (tillbehör)

    Risibisi, ris med ärter (tillbehör)

    Risibisi är italiensk lek med ord. "Risi e bisi" = ris och ärter. F...

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    118 Kcal / 100g

    301 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem