58 recept med Vilt
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Aligatorfilé cajun med piquanteratatouille
Krokodil (djupfryst) kan man hitta i specialistbutiker om man har tur. Hur det ...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
66 Kcal / 100g
383 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Älggryta med rotsaker
Älgkött bör hängas flera dagar innan tillagning för att bli mört. Älgkött köp...
Tid: 3 tim , Svarighet: Lätt, Kock:
66 Kcal / 100g
386 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Älggryta med palsternacka och gulbeta
Tillagningstiden påverkas om det är kött från kalv, ko eller tjur och djure...
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
81 Kcal / 100g
400 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Vilda Grytan
Serveras med kokt potatis. Kommentera gärna om ni har något ni undrar! :)
Svarighet: Medel, Kock:
87 Kcal / 100g
366 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Hjortgryta, rådjursgryta
Tillred gärna grytan en dag i förväg och ställ kallt. Det blir mustigare i smak...
Tid: 2 tim , Svarighet: Lätt, Kock:
87 Kcal / 100g
540 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Rödvinsbräserad älgkalvbog
Receptet hämtat från restaurang Lux Dag för Dag, som ligger på Lilla Essing...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
96 Kcal / 100g
585 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Sydländsk kanin- eller hargryta
En normalstor hare väger urtagen 1,5-3 kilo. Cirka hälften är ben och rens, r...
Tid: 1 tim 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
103 Kcal / 100g
800 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Pyttipanna
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
107 Kcal / 100g
442 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Älebys älggryta
Tillagningstiden påverkas om det är kött från kalv, ko eller tjur och djurets...
Tid: 2 tim , Svarighet: Lätt, Kock:
107 Kcal / 100g
549 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Bästa renfilén till fest
Kontrollera med din kötthandlare att köttet är mörat, dvs mört. Kött kan med ...
Tid: 50 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
107 Kcal / 100g
705 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion