58 recept med Vilt

  • Aligatorfilé cajun med piquanteratatouille

    Aligatorfilé cajun med piquanteratatouille

    Krokodil (djupfryst) kan man hitta i specialistbutiker om man har tur. Hur det ...

    Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    66 Kcal / 100g

    383 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Älggryta med rotsaker

    Älggryta med rotsaker

    Älgkött bör hängas flera dagar innan tillagning för att bli mört. Älgkött köp...

    Tid: 3 tim , Svarighet: Lätt, Kock:

    66 Kcal / 100g

    386 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Älggryta med palsternacka och gulbeta

    Älggryta med palsternacka och gulbeta

    Tillagningstiden påverkas om det är kött från kalv, ko eller tjur och djure...

    Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    81 Kcal / 100g

    400 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Vilda Grytan

    Vilda Grytan

    Serveras med kokt potatis. Kommentera gärna om ni har något ni undrar! :)

    Svarighet: Medel, Kock:

    87 Kcal / 100g

    366 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Hjortgryta, rådjursgryta

    Hjortgryta, rådjursgryta

    Tillred gärna grytan en dag i förväg och ställ kallt. Det blir mustigare i smak...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Lätt, Kock:

    87 Kcal / 100g

    540 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Rödvinsbräserad älgkalvbog

    Rödvinsbräserad älgkalvbog

    Receptet hämtat från restaurang Lux Dag för Dag, som ligger på Lilla Essing...

    Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    96 Kcal / 100g

    585 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Sydländsk kanin- eller hargryta

    Sydländsk kanin- eller hargryta

    En normalstor hare väger urtagen 1,5-3 kilo. Cirka hälften är ben och rens, r...

    Tid: 1 tim 45 min , Svarighet: Medel, Kock:

    103 Kcal / 100g

    800 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Pyttipanna

    Pyttipanna

    Svarighet: Mkt lätt, Kock:

    107 Kcal / 100g

    442 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Älebys älggryta

    Älebys älggryta

    Tillagningstiden påverkas om det är kött från kalv, ko eller tjur och djurets...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Lätt, Kock:

    107 Kcal / 100g

    549 Kcal / portion

    GBR (GI) 10 / portion

  • Bästa renfilén till fest

    Bästa renfilén till fest

    Kontrollera med din kötthandlare att köttet är mörat, dvs mört. Kött kan med ...

    Tid: 50 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    107 Kcal / 100g

    705 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem