85 recept med Konfekt och godis ¤

  • Konditorns pralinganache

    Konditorns pralinganache

    Receptet från Bakers.se. Konditorn tillsätter lite invertsocker (50/50 dru...

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    454 Kcal / 100g

    2677 Kcal / portion

    GBR (GI) 32 / portion

  • Smälta choklad

    Smälta choklad

    Till skillnad från annat fett smälter kakaofett dramatiskt, faller ihop sna...

    Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    0 Kcal / 100g

    0 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Hemlagad marsipan, marsipanros

    Hemlagad marsipan, marsipanros

    Marsipan i olika färger finns att köpa färdig i handeln. Den är smidig och lä...

    Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    438 Kcal / 100g

    3427 Kcal / portion

    GBR (GI) 126 / portion

  • Hemlagad suckat

    Hemlagad suckat

    Ursprungligen tillagades suckat av citrusfrukten cidrat (socker + cidrat blev =...

    Tid: 5 tim (+ 96 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    145 Kcal / 100g

    295 Kcal / portion

    GBR (GI) 11 / portion

  • Kanderade juläpplen med, eller utan mandelfyllning

    Kanderade juläpplen med, eller utan mandelfyllning

    Ättikssprit tillsätts för att få glansig yta, så att sockret inte skall krist...

    Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    219 Kcal / 100g

    464 Kcal / portion

    GBR (GI) 19 / portion

  • Syltade och kanderade fruktskal, suckat

    Syltade och kanderade fruktskal, suckat

    Syltade fruktskal är skal inlagda i sockerlag, en variant av sylt. När det ...

    Svarighet: Medel, Kock: Dansukker

    290 Kcal / 100g

    276 Kcal / portion

    GBR (GI) 11 / portion

  • Temperera choklad, IMP-metoden och tablering

    Temperera choklad, IMP-metoden och tablering

     Målet är att färdigtempererad mörk choklad skall hålla 31-32°C när den ...

    Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    0 Kcal / 100g

    0 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Kanderade brända mandlar

    Kanderade brända mandlar

    Kanel kan utelämnas, men ger julsmak. Kandering av mandlar är en variant av k...

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    495 Kcal / 100g

    559 Kcal / portion

    GBR (GI) 24 / portion

  • Chokladdoppade praliner - grundrecept

    Chokladdoppade praliner - grundrecept

    Receptet från Bakers.se. Konditorn tillsätter lite invertsocker (50/50 dr...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan

    545 Kcal / 100g

    127 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Forma marsipanrosor

    Forma marsipanrosor

    Man kan göra marsipanrosor på lite olika sätt. Se ett alternativ enligt ned...

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    429 Kcal / 100g

    214 Kcal / portion

    GBR (GI) 20 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem