23 recept med Stekt, wokad grönt
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Scarola Napoletana con alici, sauterad escarolesallat med ansjovis
Escarole är en cikoriasallat. Till skillnad från vanlig sallat har den bitter s...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
156 Kcal / 100g
349 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Svampsmix (tillbehör eller lätt måltid)
I svensk "renlighetsiver" brukar vi vanligen tvätta svamp. Menyse´s...
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
204 Kcal / 100g
130 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Malfetti, italienska spenatgnocchi (klimp)
Malfetti är klassisk mat från Toscana i Italien, en slags klimp. Malfetti b...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
128 Kcal / 100g
120 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sparrissallad med champinjon och bacon
Passar till mat eller som en enkel måltid. Dubbla mängden om ensamrätt, eller...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
92 Kcal / 100g
109 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Stekt grön sparris
Tid: 20 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
59 Kcal / 100g
25 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Champignons sautés, såterad/stekt svamp
Fint stekta champinjoner är lätt brynta och skall inte safta sig när de ste...
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
173 Kcal / 100g
92 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Champignons Bordelaise, bräserad svamp i rödvin
Bordelaise = som i Bordeaux, det vill säga ett bordeauxvin bör lämpligtvis vä...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
45 Kcal / 100g
53 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Stekt svamp - grundrecept
Stekt svamp passar väl till all stekt mat, särskilt kött och speciellt till v...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
36 Kcal / 100g
17 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Peperochini
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
21 Kcal / 100g
28 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Karamelliserad skivad lök
Gul lök lämpar sig särskilt väl att stekas. Röd lök lämpar sig inte lika väl,...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
43 Kcal / 100g
13 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)