154 recept med Pajer, tårtor, bakelser
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Punschrulle, dammsugare, filmrulle, trådrulle
En punschrulle är standardmässigt grön med chokladfyllning, men kan varier...
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
439 Kcal / 100g
344 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Toscapaj
Toscapaj är en variant av klassisk Toscakaka som består av sockerkaksdeg med ...
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
526 Kcal / 100g
663 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Äpple och päroncrustade med syrliga russin
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock: Maximillian
151 Kcal / 100g
226 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Remonce, smörkräm till danska wienerbröd
Remonce används till danska wienerbröd, vetebullar, kanelstänger och andra ...
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
523 Kcal / 100g
3073 Kcal / portion
GBR (GI) 68 / portion
-
Mandelkrokar, mandelbågar
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
468 Kcal / 100g
175 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Chokladmoussetårta med kaffesmak
Det finns olika slags mousse. En variant benämns Bavarois, i Sverige kallad f...
Tid: 1 tim (+ 12 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
375 Kcal / 100g
533 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Classic Pecan Pie, amerikansk pekannötspaj
Detta är en mäktig paj, så den kan med fördel delas i fler än 8 bitar. Peca...
Tid: 1 tim 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
335 Kcal / 100g
1015 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Spröd marängbotten av fransk maräng
Fransk maräng är mycket spröd och luftig. Den återfuktar lätt och blir då mju...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
278 Kcal / 100g
809 Kcal / portion
GBR (GI) 82 / portion
-
Red velvet cake, röd sammetstårta
Tårtan har sitt ursprung från Maryland, USA i början av 2000-talet. En föregå...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
374 Kcal / 100g
805 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Seg marängbotten av schweizisk maräng
Marängtårtbottnar av schweizisk maräng är hållfastare än av fransk maräng och...
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
287 Kcal / 100g
449 Kcal / portion
GBR (GI) 48 / portion