174 recept med Grönt till maten
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Strandkål, primör på edvardianskt vis
I filmen serveras strandkålen med klassisk engelsk så kallad Melted butter sa...
Tid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
42 Kcal / 100g
10 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Grillade grönsaker, grillad svamp
Nästan alla grönsaker går att grilla och det går oftast snabbt. Det är bara att...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
14 Kcal / 100g
10 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Grillad grönsaksblandning
Grönsakshållare är nästintill nödvändigt när man grillar mindre grönsaksbitar, ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
14 Kcal / 100g
10 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Papayasalsa med koriander och chili till ostron
Ostron är ju ett känt afrodisiakum, papaya sägs även det ha en uppiggande effek...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
35 Kcal / 100g
11 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Friterad persilja
Friterad persilja passar i stort sett till all friterad mat, förutsatt att ...
Tid: 5 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
35 Kcal / 100g
12 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Karamelliserad skivad lök
Gul lök lämpar sig särskilt väl att stekas. Röd lök lämpar sig inte lika väl,...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
43 Kcal / 100g
13 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Friterad svamp
Friterad svamp passar som tillbehör till alla slags kötträtter, men även till...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
36 Kcal / 100g
14 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Koka grönsaker - grundrecept
Vid kokning avger grönsakerna värdefulla vitaminer och mineraler. Därför skall ...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
14 Kcal / 100g
14 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kokt spenat, stekt spenat
Spenat är god och nyttig mat som är rik på C- och A-vitamin samt järn (men inte...
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
20 Kcal / 100g
16 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Stekt svamp - grundrecept
Stekt svamp passar väl till all stekt mat, särskilt kött och speciellt till v...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
36 Kcal / 100g
17 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)