200 recept med Pasta-, nudel-, risrätter
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Hosomaki - smal sushirulle
En hosomaki är en tunn maki-zushi (sushirulle) och innehållet består bara av ...
Tid: 10 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
87 Kcal / 100g
28 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Så viks dumplings och vårrullar till triangel, rulle och fyrkant
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
291 Kcal / 100g
36 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Annes edamamedumplings
Wonton wrappers är vårrulledeg med ägg vilket ger lite tjockare deg (läs me...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
135 Kcal / 100g
37 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Gunkan maki - sushibåt/cylindrar
Gunkan betyder båt och namnet pga utseendet. Det skall vara en ovalformad ris...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
137 Kcal / 100g
46 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Wonton wrapper, wonton vårrulledeg
Wontondeg tillreds med ägg, men det finns recept benämna wonton utan ägg, v...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
275 Kcal / 100g
50 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Samosas, persiska piroger med filodeg
Samosas (sambosas) är ett mellanting mellan pirog och vårrulle, en piro...
Svarighet: Medel, Kock: Arla
198 Kcal / 100g
56 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Kinesiska vårrullar
Dubblera mängden om rullarna önskas serveras som huvudrätt. Varning för farli...
Tid: 40 min , Svarighet: Avancerat, Kock:
120 Kcal / 100g
61 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Uramaki - sushi inside-out (California Rolls)
En uramaki är en ut-och-invänd futomaki, dvs riset är på utsidan och sjögräset ...
Tid: 15 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
139 Kcal / 100g
67 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Futomaki - tjock sushirulle
Futomaki betyder tjock rulle och är den vanligaste Maki-zushin (sushirullen)....
Tid: 15 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
112 Kcal / 100g
72 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Nigiri tamago, sushi med äggstanning
I stället för buljong: Blanda 0,5 msk konc. fond med 1,5 dl vatten = 11 msk. ...
Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock:
136 Kcal / 100g
88 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion