58 recept med Vilt
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Rödvinsbräserad älgkalvbog
Receptet hämtat från restaurang Lux Dag för Dag, som ligger på Lilla Essing...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
96 Kcal / 100g
585 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Zebrafilé med whiskysås och pommes frites
Zebrafilé liknar smakmässigt nötkött. Mycket lite viltsmak, men gott och bör ...
Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
264 Kcal / 100g
1233 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Vild Rydberg med enbärssenap
Detta är en vild variant av den klassiska Biff Rydberg, som tillagas av oxfil...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
133 Kcal / 100g
543 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Rådjur med moscylinder och mögelost
Läs mer om tillagning rådjur, se > Så lagas rådjursstek.
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
121 Kcal / 100g
603 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Harfilé med kantareller och pinjenötssås
I svensk renlighetsiver brukar vi vanligen tvätta svamp. Bäst är dock att bar...
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock:
115 Kcal / 100g
515 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Renskavstallrik med plommon och fårost
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
159 Kcal / 100g
618 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Rådjursgryta med rökt sidfläsk, kantareller och gräddkokta bönor
Läs mer om tillagning rådjurskött, se > Så lagas rådjur.
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
109 Kcal / 100g
686 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Gräddstuvad renskav
Allra godast är råa lingon blandat med lite socker. Det ger en härlig syr...
Tid: 35 min (+ 30 min) , Svarighet: Lätt, Kock:
152 Kcal / 100g
887 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Älggryta med palsternacka och gulbeta
Tillagningstiden påverkas om det är kött från kalv, ko eller tjur och djure...
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
81 Kcal / 100g
400 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Viltrulader med ansjovis och ädelost
Välj innanlår från t.ex. älg, rådjur, hjort, ren eller vildsvin. Fyllningen k...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
158 Kcal / 100g
931 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion