58 recept med Vilt

  • Rödvinsbräserad älgkalvbog

    Rödvinsbräserad älgkalvbog

    Receptet hämtat från restaurang Lux Dag för Dag, som ligger på Lilla Essing...

    Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    96 Kcal / 100g

    585 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Zebrafilé med whiskysås och pommes frites

    Zebrafilé med whiskysås och pommes frites

    Zebrafilé liknar smakmässigt nötkött. Mycket lite viltsmak, men gott och bör ...

    Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    264 Kcal / 100g

    1233 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Vild Rydberg med enbärssenap

    Vild Rydberg med enbärssenap

    Detta är en vild variant av den klassiska Biff Rydberg, som tillagas av oxfil...

    Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:

    133 Kcal / 100g

    543 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Rådjur med moscylinder och mögelost

    Rådjur med moscylinder och mögelost

    Läs mer om tillagning rådjur, se > Så lagas rådjursstek.

    Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    121 Kcal / 100g

    603 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Harfilé med kantareller och pinjenötssås

    Harfilé med kantareller och pinjenötssås

    I svensk renlighetsiver brukar vi vanligen tvätta svamp. Bäst är dock att bar...

    Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock:

    115 Kcal / 100g

    515 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Renskavstallrik med plommon och fårost

    Renskavstallrik med plommon och fårost

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    159 Kcal / 100g

    618 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Rådjursgryta med rökt sidfläsk, kantareller och gräddkokta bönor

    Rådjursgryta med rökt sidfläsk, kantareller och gräddkokta bönor

    Läs mer om tillagning rådjurskött, se > Så lagas rådjur.

    Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    109 Kcal / 100g

    686 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Gräddstuvad renskav

    Gräddstuvad renskav

    Allra godast är råa lingon blandat med lite socker. Det ger en härlig syr...

    Tid: 35 min (+ 30 min) , Svarighet: Lätt, Kock:

    152 Kcal / 100g

    887 Kcal / portion

    GBR (GI) 10 / portion

  • Älggryta med palsternacka och gulbeta

    Älggryta med palsternacka och gulbeta

    Tillagningstiden påverkas om det är kött från kalv, ko eller tjur och djure...

    Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    81 Kcal / 100g

    400 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Viltrulader med ansjovis och ädelost

    Viltrulader med ansjovis och ädelost

    Välj innanlår från t.ex. älg, rådjur, hjort, ren eller vildsvin. Fyllningen k...

    Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    158 Kcal / 100g

    931 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem