174 recept med Grönt till maten

  • Långkål, halländsk gräddstuvad grönkål

    Långkål, halländsk gräddstuvad grönkål

    Rätten är klassisk till jul, varvid man brukar ha tillgång till skinkspad. Sa...

    Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    180 Kcal / 100g

    225 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Champignons Bordelaise, bräserad svamp i rödvin

    Champignons Bordelaise, bräserad svamp i rödvin

    Bordelaise = som i Bordeaux, det vill säga ett bordeauxvin bör lämpligtvis vä...

    Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    45 Kcal / 100g

    53 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Friterad persilja

    Friterad persilja

    Friterad persilja passar i stort sett till all friterad mat, förutsatt att ...

    Tid: 5 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    35 Kcal / 100g

    12 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Vitlöksgratinerade tomater (tillbehör)

    Vitlöksgratinerade tomater (tillbehör)

    Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    99 Kcal / 100g

    111 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Rotfruktssallad

    Rotfruktssallad

    Blanda friskt olika rotsaker efter tillgång. Blanda gärna med någon frukt och/e...

    Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan

    87 Kcal / 100g

    143 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Grillad grönsaksblandning

    Grillad grönsaksblandning

    Grönsakshållare är nästintill nödvändigt när man grillar mindre grönsaksbitar, ...

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    14 Kcal / 100g

    10 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Svamptimbal (tillbehör)

    Svamptimbal (tillbehör)

    Att tillaga i små formar kallas cocotte (sv. kokott). Ingår ägg talar om &q...

    Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    211 Kcal / 100g

    170 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Aubergine i stället för potatis som tillbehör

    Aubergine i stället för potatis som tillbehör

    Välj gärna stora auberginer. Receptet ger en halv per portion. Saltning och v...

    Tid: 40 min (+ 35 min) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    20 Kcal / 100g

    36 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Ratatouille, blandade grönsaker från Provence

    Ratatouille, blandade grönsaker från Provence

    Ratatouille har sitt ursprung från Nice i Frankrike. Ordet från det occitansk...

    Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    27 Kcal / 100g

    87 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Stuvade rotfrukter

    Stuvade rotfrukter

    Passar bäst till kött, men kan även fungera till fisk.

    Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    89 Kcal / 100g

    233 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem