174 recept med Grönt till maten
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Långkål, halländsk gräddstuvad grönkål
Rätten är klassisk till jul, varvid man brukar ha tillgång till skinkspad. Sa...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
180 Kcal / 100g
225 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Champignons Bordelaise, bräserad svamp i rödvin
Bordelaise = som i Bordeaux, det vill säga ett bordeauxvin bör lämpligtvis vä...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
45 Kcal / 100g
53 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Friterad persilja
Friterad persilja passar i stort sett till all friterad mat, förutsatt att ...
Tid: 5 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
35 Kcal / 100g
12 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Vitlöksgratinerade tomater (tillbehör)
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
99 Kcal / 100g
111 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Rotfruktssallad
Blanda friskt olika rotsaker efter tillgång. Blanda gärna med någon frukt och/e...
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
87 Kcal / 100g
143 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Grillad grönsaksblandning
Grönsakshållare är nästintill nödvändigt när man grillar mindre grönsaksbitar, ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
14 Kcal / 100g
10 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Svamptimbal (tillbehör)
Att tillaga i små formar kallas cocotte (sv. kokott). Ingår ägg talar om &q...
Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
211 Kcal / 100g
170 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Aubergine i stället för potatis som tillbehör
Välj gärna stora auberginer. Receptet ger en halv per portion. Saltning och v...
Tid: 40 min (+ 35 min) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
20 Kcal / 100g
36 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Ratatouille, blandade grönsaker från Provence
Ratatouille har sitt ursprung från Nice i Frankrike. Ordet från det occitansk...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock:
27 Kcal / 100g
87 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Stuvade rotfrukter
Passar bäst till kött, men kan även fungera till fisk.
Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
89 Kcal / 100g
233 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)