174 recept med Grönt till maten
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Vegetariskt grillspett med chévredip
Grönsaker snurrar lätt runt på spett och är därför svåra att vända. Dubbla sp...
Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Kock:
63 Kcal / 100g
196 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Kokta rödbetor - lätt måltid eller tillbehör
Rödbetor har mycket starkt färgämne. Är höljet oskadat färgar de inte. Lämna i ...
Tid: 1 tim , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
55 Kcal / 100g
146 Kcal / portion
GBR (GI) 18 / portion
-
Klassisk svensk mimosasallad
Mimosasallad har fått sitt namn från mimosaväxtens gula blommor. Maträtten ...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
254 Kcal / 100g
438 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Grillade grönsaker på hög (tillbehör)
Skivad aubergine och squash grillas runt 4 minuter per sida. Paprikan i 3-4 m...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
65 Kcal / 100g
156 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ungsgratinerade tomater
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
64 Kcal / 100g
163 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Lätt rödkålssallad
Gott till skinka och köttbullar.
Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Kock:
150 Kcal / 100g
91 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Gräddkokt grönkål med bacon
Den här rätten passar väl till kött som fläskfilé, kyckling eller kalkon och ...
Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Kock:
198 Kcal / 100g
359 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Puylinspuré (tillbehör)
Puylinser har franskt ursprung och anses av många som de finaste. De används ...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
201 Kcal / 100g
365 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Apelsin- och myntadoftande rödbetor (lätt måltid eller tillbehör)
Tid: 2 tim , Svarighet: Lätt, Kock:
101 Kcal / 100g
210 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Papayasalsa
OBS! Jalapeno är mycket kryddstark. Tillsätt efter egen smak. Denna kryddsta...
Tid: 12 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
36 Kcal / 100g
56 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)