31 recept med Sillinläggningar

  • Inlagd sill

    Inlagd sill

    Att lägga in färsk sill själv är vanskligt. Har man för lite salt, syra eller...

    Tid: 20 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    174 Kcal / 100g

    222 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Löksill

    Löksill

    Använd inläggningssill, inte färsk sill. Att lägga in färsk sill själv är van...

    Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    173 Kcal / 100g

    220 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Inlagd glasmästarsill

    Inlagd glasmästarsill

    Hållbarhet: Sillen håller sig i sin lag upp till en vecka i kylskåp. Att lägg...

    Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    209 Kcal / 100g

    209 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Ättiksströmming, inlagd strömming

    Ättiksströmming, inlagd strömming

    Dubbelpanerad strömming bör överstekas vilket fungerar bäst vid inläggning, s...

    Tid: 20 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    204 Kcal / 100g

    221 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Sursild - enkel norsk inlagd sill

    Sursild - enkel norsk inlagd sill

    Att lägga in färsk sill själv är vanskligt. Har man för lite salt, syra e.d. vi...

    Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:

    192 Kcal / 100g

    212 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Senapssill

    Senapssill

    Tid: 5 min (+ 24 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan

    239 Kcal / 100g

    285 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Tom Sjöstedts Senapssill med apelsin och honung

    Tom Sjöstedts Senapssill med apelsin och honung

    Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    233 Kcal / 100g

    0 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Havtornssill

    Havtornssill

    Jag är en av dem som tycker att det inte gör någonting att vi äter ungefär ...

    Svarighet: Lätt, Kock: Fredriks Fika

    138 Kcal / 100g

    179 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Glöggsill

    Glöggsill

    Använd den glögg som Du tycker om. Vi använde en röd starkvinsglögg.

    Tid: 10 min (+ 48 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    209 Kcal / 100g

    209 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Skånsk kryddsill

    Skånsk kryddsill

    I Tore Wretmans recept ingår mald sandelträ och spansk humle, vilket vi ute...

    Tid: 20 min (+ 36 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:

    167 Kcal / 100g

    207 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem