302 recept med Fisk
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Rödingburgare med apelsinsmak
För vackert runda burgare kan portionsringar av metall användas.
Tid: 40 min (+ 20 min) , Svarighet: Medel, Kock:
164 Kcal / 100g
602 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Grillade fiskbullar
Fiskbullar är nyttig och lättlagad mat, bl.a. lämplig för barn och andra benr...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
250 Kcal / 100g
558 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Stekt salt sill med löksås
Stekt sill är klassisk svensk husmanskost. Om filéerna inte är urvattnade ska...
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
155 Kcal / 100g
883 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Lätt och luftig lutfiskpudding med sås på gröna ärter
Jag gräddar puddingen i låg ugnsvärme, dvs 150°C, i 40 minuter för att den in...
Tid: 1 tim 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
91 Kcal / 100g
534 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ciderinkokt lax med äppelyoghurt
Inkokt innebär att något kokats i smakrikt spad och serveras kall. Serverad i...
Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
130 Kcal / 100g
391 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Dill- och kaviarfylld strömming
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock:
151 Kcal / 100g
685 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Pocherade fiskbullar
Om man formar fiskbullar likt en njure och döper om dem till "queneller&qu...
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:
178 Kcal / 100g
398 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Laxburgare med avokado och rostad klyftpotatis
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock:
219 Kcal / 100g
967 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Senapspanerad stekt strömming
Beräkna 1 dl extra ströbröd för paneringen, den mängd som står i receptet är ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
142 Kcal / 100g
561 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Spättafiskburgare med dill- och senapsrostad aubergine
Nina Ahlm: En god rätt med ett nyttigare alternativ till den klassiska ströbröd...
Tid: 45 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Nina Ahlm: Kostrådgivarens kokbok
97 Kcal / 100g
507 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)