58 recept med Vilt

  • Älebys älggryta

    Älebys älggryta

    Tillagningstiden påverkas om det är kött från kalv, ko eller tjur och djurets...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Lätt, Kock:

    107 Kcal / 100g

    549 Kcal / portion

    GBR (GI) 10 / portion

  • Viltwallenbergare

    Viltwallenbergare

    Originalreceptet innefattar en avancerad viltsås vilket ger tilläggstid cirka...

    Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Sv. Institutet SI

    189 Kcal / 100g

    721 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Renskavslasagne med fetaost

    Renskavslasagne med fetaost

    Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Medel, Kock:

    127 Kcal / 100g

    557 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Älggryta med rotsaker

    Älggryta med rotsaker

    Älgkött bör hängas flera dagar innan tillagning för att bli mört. Älgkött köp...

    Tid: 3 tim , Svarighet: Lätt, Kock:

    66 Kcal / 100g

    386 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Antilopfilé med hyvlade rotfrukter

    Antilopfilé med hyvlade rotfrukter

    För tjockare sås: Rör ut lite matlagnings­mjöl med vatten i en kopp. Vispa ner ...

    Tid: 40 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    124 Kcal / 100g

    632 Kcal / portion

    GBR (GI) 11 / portion

  • Björnköttbullar

    Björnköttbullar

    Receptet kommer från restaurang Tyrol, Gröna Lund i Stockholm. Läs mer om deras...

    Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock: Tyrol, Sthlm

    140 Kcal / 100g

    675 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Hjortgryta, rådjursgryta

    Hjortgryta, rådjursgryta

    Tillred gärna grytan en dag i förväg och ställ kallt. Det blir mustigare i smak...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Lätt, Kock:

    87 Kcal / 100g

    540 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Sydländsk kanin- eller hargryta

    Sydländsk kanin- eller hargryta

    En normalstor hare väger urtagen 1,5-3 kilo. Cirka hälften är ben och rens, r...

    Tid: 1 tim 45 min , Svarighet: Medel, Kock:

    103 Kcal / 100g

    800 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Aligatorfilé cajun med piquanteratatouille

    Aligatorfilé cajun med piquanteratatouille

    Krokodil (djupfryst) kan man hitta i specialistbutiker om man har tur. Hur det ...

    Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    66 Kcal / 100g

    383 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Älgrulader med västerbottenost i portersås

    Älgrulader med västerbottenost i portersås

    Rulader är en maträtt med överraskning, beroende på vad man fyller dem med....

    Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    167 Kcal / 100g

    1177 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem