58 recept med Vilt

  • Renfilé med svampmix och tranbärssås

    Renfilé med svampmix och tranbärssås

    Var lite sparsam med salt på köttet så att inte såsen blir för salt. Ett alte...

    Tid: 50 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    151 Kcal / 100g

    636 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Älgstek med persiljetäcke och hjortron

    Älgstek med persiljetäcke och hjortron

     Det blir ofta kött över när man lagar stekar, vilket inte gör något. Up...

    Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    143 Kcal / 100g

    508 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Älggulasch, älgragu

    Älggulasch, älgragu

    Tillagningstiden påverkas om det är kött från kalv, ko eller tjur och djurets...

    Tid: 55 min , Svarighet: Medel, Kock:

    132 Kcal / 100g

    777 Kcal / portion

    GBR (GI) 10 / portion

  • Sousvidekokt reninnanlår med rödvinssås

    Sousvidekokt reninnanlår med rödvinssås

    Sous vide (fr. sous vide = "i tomrum") är en speciell tillagningsme...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Avancerat, Kock:

    154 Kcal / 100g

    1104 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Bräserad älgstek på klassiskt vis

    Bräserad älgstek på klassiskt vis

    Bästa köttval är från älgkalv som är mört och saftigt, därnäst älgko. Kött ...

    Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    134 Kcal / 100g

    711 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Glaserad harfilé med hasselbackspotatis

    Glaserad harfilé med hasselbackspotatis

    Glasera innebär att man ger något en blank yta, man täcker med glasyr. Glaser...

    Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock:

    177 Kcal / 100g

    773 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Rådjurstartelette - rådjursfilé i fin form

    Rådjurstartelette - rådjursfilé i fin form

    Tid: 35 min , Svarighet: Avancerat, Kock:

    139 Kcal / 100g

    657 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Kängurufilé med senapssås

    Kängurufilé med senapssås

    Hur det smakar? Liknar oxfilé med mild viltsmak. Bör passa de flestas smak. Kän...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    148 Kcal / 100g

    582 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Vildsvinsstek

    Vildsvinsstek

    Hälsa: Vildsvin liksom annan fläskkött kan innehålla trikiner som kan ge en m...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    132 Kcal / 100g

    787 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Rensouvas med torkade fikon och balsamsirap

    Rensouvas med torkade fikon och balsamsirap

    Souvas betyder på samiska "liten rök" och är saltat, lättrökt renkött...

    Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock: Karin Ihre

    135 Kcal / 100g

    693 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem