Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela varan

Som medlem får du tillgång till hela databasen med varor, recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Om brödbakning matbröd

Fotograf/bild: Kunskapskokboken

Om brödbakning matbröd

(Bagarens arbetsfält, så bakas bröd från mjöl till limpa, Så bakas matbröd, mjölet egenskaper, förklistring, fukthalt i matbröd, degutbyte DU, hydrering, tillslag, degvätska, degspad, degutbyte, bruttoutbyte, brödutbyte. direkt degföring, indirekt degföring, bortgörning, degmognad, omogen deg, mogen deg, övermogen deg, degstötning, knådning, knådningstolerans, spröskorpa, liggtid, jäsning, slå limpa, uppslagning, avbräckning, raskning, avbräckning, bräck, rundrivning, utlangning, avbakning, avbaka, spjäla brödet, bagerifaktorn, skorpbildning, krustan)

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem