93 varor med Nöt och kalv
-
Om oxdjur, nötkreatur
-
Om nötkött, köttkvalité
-
Om kalvkött
-
Om hästkött
-
Styckning nöt, nötkött
-
Nötstek, oxstek
114 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Komule, oxkind
144 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Hals nöt
191 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Högrev nöt
144 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Entrecote nöt
141 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Oxbringa
205 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Nötbog, märgpipa
118 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Biff, ryggbiff nöt
123 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Oxfilé
124 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Rostbiff nöt
125 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Kållapp, flankstek
135 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Njurtapp, bringfästen
123 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Nötrulle
103 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Ytterlår nöt
111 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Innanlår nöt
114 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Fransyska nöt
115 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Oxlägg
108 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Oxsvans
171 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Grytbitar nöt
144 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Styckning kalv }
-
Kalvstek }
108 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Kalvhuvud, kalvkind
135 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Hals, högrev kalv }
135 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Kalventrecote }
141 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Kalvbringa }
186 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Kalvtunnbringa }
173 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Kalvbog, märgpipa }
106 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Kotlettrad, kalvkotletter }
122 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Kalvfilé }
105 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Kalvrulle }
103 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Kalvytterlår}
117 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Kalvinnanlår }
107 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Kalvfransyskan }
108 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Kalvlägg
98 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Grytbitar kalv }
135 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0