Recept med Om tillagning kött
Antal recept: 108 st
-
Helstekt entrecôte med färsk bönsallad och kall bearnaise
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel,
-
Ugnstekt stor lammbogsstek
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Påsklamm på italienskt vis
Tid: 2 tim , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Grillad flat iron steak (fjäderbladsbogstek, luffarstek, luffarbiff)
Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Grillad entrecôte i skivor
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Ugnslagat tjäderbröst med konfiterad potatis, lökkräm och blåbärssås
Tid: 1 tim , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Gabriel Jonsson
-
Älgstek i ugn grundrecept
Tid: 3 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Lammytterfilé med chévrebakade rotsaker
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Sofia
-
Proffset röker revbensspjäll
Tid: 5 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Lammstek med citronsmak, långstekt på grekiskt vis
Tid: 4 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan