Recept med Om tillagning kött
Antal recept: 108 st
-
Marinerad anka med smak av apelsin och fikon
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Svärtad marinerad pepparstek
Tid: 1 tim (+ 24 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Smoked roast beef - rökt nötstek (innanlår, fransyska, ytterlår)
Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Tjälknöl med rostad selleriaioli
Tid: 8 tim (+ 5 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Gin- och vinmarinerad älgstek
Tid: 2 tim (+ 96 tim) , Svarighet: Avancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Beef Wellington (Biff Wellington, inbakad oxfilé)
Tid: 1 tim , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Tournedos med sparris
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Oxfilé surpris med rödvinssås
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Mkt lätt,
-
Luffarstek/luffarbiff (fjäderbladsbogstek, flat iron steak)
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Citron- och rosmaringlaserad hanger tender (njurtapp) med rostad majssalsa
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan