Choklatårtbotten
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal: 3

 

Kockskolan:

 

Om sockerkakor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Choklatårtbotten

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 297

Kcal / portion: 374

GBR (GI) / port: 13

Recept: 1121 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 5%

Kolhydrater: 53%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 126 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om sockerkakor > Äts ej

...

Skapat av
Arla

Tillagning (20 min + 30 min )

  1. Förvärm ugnen på 175°C.
  2. Smöra och bröa en springform.
  3. Vispa ägg och socker pösigt tills det bleknar.
  4. Blanda de torra ingredienserna och sikta ner det i äggsmeten. Rör snabbt ihop till en slät smet. Häll smeten i formen.
  5. Grädda mitt i ugnen cirka 30 minuter.
  6. Låt kallna. Skär i 3 skivor.

Kockens kommentar

Om kakan får kallna uppochner i sin form med bakplåtspapper under blir toppen jämnare. Jämför med recept > Vanlig svensk sockerkaksbotten.

Alternativ

Vanlig svensk sockerkaksbotten

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem