Tomatsoppa med räkor, wasabicrème och tapenadebaguette
Kalori- och GI:
Kcal / 100 gram: 89
Kcal / portion: 449
GBR (GI) / port: 2
Recept: 1794 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 4%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Wasabipasta } 1.0 tsk 1%
Surdegsbröd 4.0 skivor 29%
Tapenade 2.0 msk N/A
...
Skapat av
sofiemariastenberg
Tillagning
- Fräs lök i olivolja i en gryta.
- Doppa tomaterna i kokande vatten ca 1 minut. Dra av skalet och dela dem mitt itu.
- Mixa tomater och lök i en mixer. Tillsätt vattnet, buljongtärningarna och matlagningsgrädden
- Smaka av med salt, råsocker, peppar och kryddor.
- Lägg i räkorna.
- Blanda yoghurt med wasabi och klicka ner i soppan.
- Fördela tapenaden på surdegsbrödet och servera.