Blomkål- och broccolisoppa
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så kokas grönsaker >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Blomkål- och broccolisoppa

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 72

Kcal / portion: 504

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2016 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 7%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 697 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så kokas grönsaker > Äts ej

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Ansa och skär ner broccoli och blomkål inkusive stjälken på broccoli. Skala och strimla lök. Skala och pressa vitlök.
  2. Hetta upp olja i tjockbottnad kastrull. Fräs lök och vitlök på medeltemperatur tills mjuka.
  3. Tillsätt blomkål och broccoli. Häll över vatten och buljongtärning. Koka tills mjuka, cirka 20 minuter.
  4. Tillsätt grädde. Mixa slätt med mixerstav. Smaka av med salt och peppar.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem