Rotsellerisoppa med citron
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kockskolan:

 

Om chilipasta >

 

 

Så kokas rotfrukter >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rotsellerisoppa med citron

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 24

Kcal / portion: 164

GBR (GI) / port: 2

Recept: 656 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 1%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 674 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om chilipasta > Äts ej

Så kokas rotfrukter > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Skala och grovtärna rotselleri och lök. Tärna tomat.
  2. Hetta upp olivolja i en tjockbottnad kastrull. Lägg i rotselleri och lök. Fräs någon minut.
  3. Tillsätt tomater, vatten, buljong, pressad citron, sambal oelek och salt. Låt koka cirka 20 minuter.
  4. Mixa med mixerstav.

Kockens kommentar

Sambal oelek är en mycket het indonesisk chilipasta med röd chilipeppar som bas.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem