Vegetarisk chili- och böngryta med citronyoghurt och mynta
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Mynta färskhackad

1.0 

tsk

Svartpeppar

 

 

Salt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Vegetarisk chili- och böngryta med citronyoghurt och mynta

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 95

Kcal / portion: 584

GBR (GI) / port: 9

Recept: 2336 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 3%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 617 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Mynta färskhackad 1.0 tsk 0%

Svartpeppar 0%

Salt 0%

...

Skapat av
Kocklandslaget

Tillagning (40 min )

  1. Ansa och tärna lök och paprika.
  2. Koka ris enligt anvisning på förpackning.
  3. Riv skalet av citron och pressa sedan saften ur. Blanda med yoghurt, mynta, salt och peppar. Smaka av och låt dra i 30 minuter.
  4. Fräs grytgrönsakerna tillsammans med kryddorna i en gryta med rapsolja. Tillsätt bönorna och låt det bli varmt. Tillsätt krossade tomater och låt sjuda i 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  5. Lägg upp i skål och servera med kokt ris.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem