Kyckling och broccolifrittata
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Baguette, bagett

1.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kyckling och broccolifrittata

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 218

Kcal / portion: 821

GBR (GI) / port: 5

Recept: 3285 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 15%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 376 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Baguette, bagett 1.0 styck 21%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Skär kycklingen i mindre bitar. Grovhacka basilika. Strimla fänkål. Ansa och skär broccoli i buketter.
  3. Hetta upp olivolja i en stekpanna. Lägg i kycklingen och salta och peppra. Stek till kycklingen är genomstekt.
  4. Blanda i basilika, fänkål och broccoli. Fräs ytterligare några minuter.
  5. Fördela blandningen i en ugnsfast form. Vispa ihop ägg, grädde, sambal och salt. Häll över blandningen.
  6. Grädda i ugn cirka 20 minuter.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem