Pepparkaksglass med fruktkompott
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om glass >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pepparkaksglass med fruktkompott

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 198

Kcal / portion: 682

GBR (GI) / port: 6

Recept: 2729 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 9%

Kolhydrater: 25%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 345 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om glass > %

...

Skapat av
Norsk Fisk

Tillagning (30 min + 4 tim )

  1. Mixa glass med pepparkakor i matberedare. Sätt i frysen i cirka 4 timmar.
  2. Skala äpple och päron. Skär i kuber. Lägg i kastrull. Tillsätt socker och sherry. Koka upp.
  3. Grovhacka nötter. Tillsätt russin, dadlar och nötter i kastrullen. Låt koka några minuter. Se till att frukten behåller sin form, det får inte bli mos.
  4. Ta ut glassen och låt tina något. Portionera ut glass och servera ljummen kompott till.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem