Grillad gravad lax
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Så grillas/halstras fisk >

 

 

Om utegrillar >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Grillad gravad lax

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 135

Kcal / portion: 519

GBR (GI) / port: 8

Recept: 2074 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 6%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 384 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så grillas/halstras fisk > Äts ej

Om utegrillar > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min + 1 tim )

  1. Sätt på utegrillen (eller ugnsgrillen).
  2. Förbered tillbehör till maten.
  3. Lägg laxskivorna med skinnsidan nedåt och grilla cirka 5 minuter utan lock. Vänd ej. Laxen skall ljusna tack vare grillningen upp till halva fisken. Den skall fortfarande vara halvrå (gravad) vid servering.
  4. Servera med gravlaxsås och gärna med kokt eller stuvad potatis.

Passar till

Hemgjord gravlaxsås

Stuvad potatis

Kokt potatis

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem