Klassisk landgång
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Vindruvor

8.0 

styck

Grönmögelost

4.0 

bitar

Frukt eller bär

8.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Klassisk landgång

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 239

Kcal / portion: 1206

GBR (GI) / port: 17

Recept: 4824 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 14%

Kolhydrater: 17%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 504 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Vindruvor 8.0 styck 2%

Grönmögelost 4.0 bitar 18%

Frukt eller bär 8.0 styck 1%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (35 min )

  1. Hårdkoka äggen, låt svalna och skiva dem.
  2. Riv pepparrot, vispa grädde, blanda. Rulla in pepparrotsgrädden i tunna renstekskivorna.
  3. Skär formbrödet på längden. Bred smör på brödet. Lägg salladsblad i botten.
  4. Börja med ägg och sill, fortsätt sedan med räkor med lite gravlaxsås eller majonnäs, lax, skinka, salami, rensteksrullen, brie, några halva druvor, grönmögelost och sist någon frukt till exempel jordgubbar. Peppra räkorna.

Kockens kommentar

En landgång byggs upp enligt eget tycke och beroende på vad man har hemma. Ingredienserna sorteras på ett långt bröd ("landgångs­planka") som ett smörgåsbord med förrätt, huvudrätt (fisk, kött) och efterrätt (ost, frukt).

Alternativ

Hemlagad hovmästarsås

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem