Snabb kycklingsoppa
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om buljong och fond >

 

 

Om fågel-/hönsbuljong >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Snabb kycklingsoppa

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 109

Kcal / portion: 497

GBR (GI) / port: 5

Recept: 1987 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 5%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 457 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om buljong och fond > Äts ej

Om fågel-/hönsbuljong > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Koka upp vatten+fond och matolja. 
  2. Rensa och finskär purjolök. Tillsätt det i soppan. Finhacka persilja.
  3. Ta bort skinnet från kycklingen, separera kött från ben och riv köttet i strimlor.
  4. Lägg kycklingstrimlorna mitt i djupa tallrikar och häll buljong över. Strö över persilja.

Kockens kommentar

Bra soppa på kycklingrester. Färska kycklingbitar utan ben kokas lätt i buljongen eller steks först lätt.

Passar till

Rosenbröd

Bovetebullar

Hemlagad hönsbuljong

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem