Crêpes med frukt och nötfyllning
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 10

 

Kockskolan:

 

Om pannkakor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Crêpes med frukt och nötfyllning

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 175

Kcal / portion: 241

GBR (GI) / port: 2

Recept: 2407 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 10%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 137 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om pannkakor > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Smet: Blanda vetemjöl, salt och hälften av mjölken i en skål. Vispa smeten jämn och tillsätt sedan resten av mjölken och äggen. Smält matfettet och vispa ner det i smeten. Låt gärna vila kallt en stund.
  2. Fyllning: Blanda hackade nötter, keso och apelsin- och kiwibitar i en skål.
  3. Grädda: Stek på medelhög värme. Beräkna cirka 1 dl smet till en crêpe. När smeten stelnar så är det dags att vända sida på crêpen.
  4. Servera: Fyll crêpsen med blandningen och pudra sedan över florsocker. Serveras varm.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem