Lättaste pastan
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om bandspagetti >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Lättaste pastan

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 126

Kcal / portion: 517

GBR (GI) / port: 5

Recept: 2066 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 7%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 411 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om bandspagetti > Äts ej

...

Skapat av
Norsk Fisk

Tillagning

  1. Riv pepparrot. Hacka dill. Blanda crème fraîche med räkor, pepparrot, dill, salt och peppar.
  2. Koka pasta enligt anvisning på paketet. Häll av. Blanda omedelbart med crème fraîche-blandningen.

Kockens kommentar

Crème fraîche med enkla fina råvaror som räkor och goda kryddor blir snabbt och enkelt en god pastasås. Prova den här som omväxling.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem