Oliv- och aubergineröra
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Schalottenlök finhackad

1.0 

msk

Vitlök torkad

1.0 

klyfta

Oliver svarta avrunna

50.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Oliv- och aubergineröra

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 75

Kcal / portion: 152

GBR (GI) / port: 1

Recept: 608 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 6%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 204 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Schalottenlök finhackad 1.0 msk 1%

Vitlök torkad 1.0 klyfta 1%

Oliver svarta avrunna 50.0 gram 12%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Dela aubergin på längden. Baka den mjuk i ugnen, cirka 20 minuter.
  3. Hacka oliver vitlök och schalottenlök. Sautera (fräs) lök och oliver i olivolja.
  4. Gröp ur auberginen och grovhacka. Blanda med lökfräset. Tillsätt timjan. Koka mjukt. Mixa slätt. Salta och peppra.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem