Ärtpurépuck, cylinder
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så kokas grönsaker >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ärtpurépuck, cylinder

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 159

Kcal / portion: 394

GBR (GI) / port: 4

Recept: 1576 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 12%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 248 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så kokas grönsaker > Äts ej

...

Skapat av
Pia, Kockskolan

Tillagning (20 min + 1 tim )

  1. Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull och tag av den från plattan. Lägg i ärterna och låt ligga i cirka 5 minuter.
  2. Vispa grädde till ett hårt skum.
  3. Lägg ärtor och citronjuice i en matberedare och kör till fin puré, eller använd mixer. Tillsätt ägg under mixningen och smaka av med kryddor.
  4. Sluta mixa och blanda försiktigt ner grädden i purén.
  5. Placera ut ringformar på tallrikar. Fyll ringarna med puré och ställ in i kylskåpet i minst 1 timme.
  6. Ta ut purén. Ta av ringarna försiktigt.
    Garnera gärna med en persiljekvist.

Passar t.ex. till

Glaserad ankbröst

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem