Blomkålspaté (tillbehör)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om paté >

 

 

Så kokas grönsaker >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Blomkålspaté (tillbehör)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 79

Kcal / portion: 191

GBR (GI) / port: 1

Recept: 763 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 6%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 241 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om paté > Äts ej

Så kokas grönsaker > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (45 min + 1 tim )

  1. Dela blomkålen i buketter och skär stocken i bitar. Koka blomkålen mjuk i lättsaltat vatten i cirka 10 minuter.
  2. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter.
  3. Sätt ugnen på 150ºC.
  4. Kör blomkål, äggvita, vispgrädde, salt, peppar och gelatinblad i en matberedare till jämn smet. 
  5. Smöra ugnsfasta portionsringar och ställ dem på en ugnsplåt med hög kant. Fyll ringarna med smet. Fyll plåten med vatten. Sätt in i ugnen i cirka 30 minuter.
  6. Ta ut och låt svalna. Ställ in formarna i kylskåp 30 minuter eller mer för att stelna.
  7. Ta ut och lägg upp på tallrikar. Garnera gärna med en kvist rosmarin.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem