Musseltagine med fänkål och kryddig korv
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Taginegryta >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Musseltagine med fänkål och kryddig korv

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 95

Kcal / portion: 295

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1180 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 5%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 310 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Taginegryta > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Skrubba musslor rena. Skiva fänkål. Skiva korv. Skala och skiva lök. Dela tomater i fyra delar och kärna ur.
  2. Sätt en tagine på spisen. Fräs lök, korv och fänkål i olivolja. Slå på vitt vin. Häll på musslorna. Lägg på locket. Koka tills musslorna har öppnats.
  3. Smaka av med salt och peppar. Strö över dill.

Kockens kommentar

I brist på tagine används stor gryta eller kastrull.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem