Hjemmelaget sandefjordsmør, hemlagad sandefjordssås till fisk
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kockskolan:

 

Sås till kokt fisk >

 

 

Sås till stekt fisk >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Hjemmelaget sandefjordsmør, hemlagad sandefjordssås till fisk

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 519

Kcal / portion: 317

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1270 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 57%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 61 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Sås till kokt fisk > Äts ej

Sås till stekt fisk > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (20 min )

Se film, klicka på Meny under bilden.

  1. Finhacka persilja, pressa citron.
  2. Koka upp grädden och reducera till halv mängd.
  3. Vispa ner kallt smör skuret i tärningar, en i taget. Akta så att det inte kokar, bara sjuder. Vispa tills smöret löst upp sig.
  4. Smaksätt med citron, salt och peppar. Tillsätt persilja.

Kockens kommentar

Sandefjord är namn på stad och kommun i Sydnorge. Orten är känt för att det var här den norska valfångsten hade sitt centrum fram till slutet av 1960-talet.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem