Råbiff av oxfilé på pumpernickel (plockmat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal: 20

 

Kockskolan:

 

Om råbiff >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Råbiff av oxfilé på pumpernickel (plockmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 186

Kcal / portion: 89

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1785 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 5%

Kolhydrater: 22%

Fibrer: 5%

Portionsvikt: 48 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om råbiff > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Skär kött i fina tärningar. Hacka kapris. Tärna rödbetor fint. Blanda allt med senap. Smaka av med salt och peppar.
  2. Forma brödet, gärna med en ringform.
  3. Lägg köttblandningen på pumpernickel.
  4. Blanda creme fraiche med gräslök. Klicka på biffarna.

Alternativ

Miniråbiff på crostini

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem