Grönsaksdip med 3 enkla såser
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 6

Gräddfil

9.0 

dl

el. crème fraîche

 

 

Dippmix pulver

3.0 

förp.

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Grönsaksdip med 3 enkla såser

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 150

Kcal / portion: 244

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1463 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 11%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 162 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Gräddfil 9.0 dl 84%

el. crème fraîche 0%

Dippmix pulver 3.0 förp. 16%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (12 min )

  1. Ansa grönsaker och skär i stavar eller dela i buketter.
  2. Vissa grönsaker mår bra av att förvällas, t.ex. grön sparris och ärter/bönor, men det är inte nödvändigt. Förvälla: Koka upp vatten. Lägg ner grönsakerna i högst 1 minut. Ta ur och skölj grönsakerna i kallt vatten.
  3. Blanda dipmix med gräddfil/crème fraiche.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem