Citruscocktail med balsamkanderade valnötter
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Balsamvinäger röd }

2.0 

msk

Citronmeliss färsk

4.0 

stjälkar

Smörpapper

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Citruscocktail med balsamkanderade valnötter

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 155

Kcal / portion: 284

GBR (GI) / port: 3

Recept: 1137 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 9%

Kolhydrater: 16%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 183 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Balsamvinäger röd } 2.0 msk 3%

Citronmeliss färsk 4.0 stjälkar 0%

Smörpapper %

...

Skapat av
Rent-a-Chef

Tillagning (30 min )

  1. Skala grapefrukt och apelsin. Dela i klyftor och filea (dra av klyftskinnet). Gröp ur kärnorna ur granatäpple. Plocka citronmelissblad.
  2. Grovhacka valnötter.
  3. Smält socker i stekpanna på medelvärme. Tillsätt valnötter, sedan balsamvinäger. Rör om. Lägg över på smörpapper. Varning för brännskada. Låt svalna.
  4. Blanda försiktigt alla ingredienser utom citronmeliss. Lägg upp portionsvis och garnera med citronmeliss.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem